Maak kennis met onze specialistes:

Linda Boersma-Balk

Linda Boersma-Balk is per januari 2016 de eigenaresse van de Schoonheids- en pedicuresalon en woont boven het pand met haar man en twee jongens. Per januari 2017 is de naam van de salon veranderd in Schoonheidssalon Azora. Tijdens haar opleiding als schoonheidsspecialiste in 2004 is zij destijds bij Anneke Takes -van wie zij de salon heeft overgenomen- als stagiair begonnen. Zij heeft na haar basisopleiding een specialisatieopleiding gevolgd met opleidingen als acne, lymfedrainage, bindweefselmassage, shiatsu en voetreflex. Tevens beschikt zij over de opleiding pedicure en diabetische voet en heeft zij meerdere onderdelen van het medisch pedicure traject afgerond. Ook is zij assessor/ examinator bij de ROC opleidingen schoonheidsspecialiste voor niveau 3 en 4. Zij volgt regelmatig cursussen om alles up to date te houden. Bij specifieke huidproblemen heeft zij genoeg kennis in huis om u te adviseren en te behandelen.

Linda werkt op maandag- en dinsdag 9:00-16:45 uur, woensdag van 9:00-12:00 en van 16:00-21:30 uur. Op vrijdag werkt Linda van 9:00-12:00 uur.

Als het gaat om een fijne en professionele behandeling kunt u het beste naar Linda vragen.


Kelly Dobbe

Kelly is na haar stageperiode fulltime in dienst gekomen als allround schoonheidsspecialiste en pedicure. Kelly is één van de meest gespecialiseerde medewerkers die wij in dienst hebben. Haar niveau 4 opleiding heeft zij met succes gevolgd en tevens heeft zij de opleiding voor (Wishlash) wimper-en wenkbrauw-specialiste afgerond. Per 2015 staat de opleiding tot Maxx Brows-permanente make up specialist op haar lijst met diploma’s. Ze volgde de Wimperlifting opleiding van Elleebana en heeft Henna Brows afgerond. Sinds augustus 2019 kan zij ook permanente make up voor de wenkbrauwen zetten met powder effect. Kelly is ook nagelstyliste.

Kelly werkt op maandag en woensdag van 13:00-21:30 dinsdag en vrijdag van 9:00-17:30 en op donderdag van 9:00-13:00 uur.

Voor een ontspannen massage, een goede pedicure of een gezellige behandeling bent u bij Kelly op uw plek.


Vanessa van Schaik

Vanessa van Schaik is in dienst vanaf juli 2016 en versterkt ons team voor 20 uur in de week. Nadat zij in meerdere grote salons heeft gewerkt is ze voor onze salon een perfecte aanvulling. Met haar ervaring weet ze precies wat u nodig heeft. Ze werkt zowel als schoonheidsspecialiste en pedicure en is gespecialiseerd in voetreflex en lashlift.

Ook is ze nagelstyliste. Vanessa is onze topper qua massages. Met haar vrolijke, rustige en professionele uitstraling zal ze samen met u de juiste behandeling kiezen.

Vanessa werkt op maandag en vrijdag van 13:00-21:30 en de donderdag en zaterdag van 9:00:13:30 uur.


Saranya Lommerse

Vanaf 1 november 2020 versterkt Saranya ons team. Zij heeft een aantal jaar ervaring als schoonheidsspecialiste in voornamelijk Wellness gerelateerde bedrijven.

Saranya is een rustige, zeer vriendelijk en kundige specialist.
Ze houdt van afwisseling in haar werk, maar probleemhuiden en lichaamsmassages zijn bij haar favoriet. Wat denkt u van een heerlijke lomi lomi of een hot stone massage?
Saranya werkt bij ons op woensdag van 9:00-16:00, donderdag van 13:00-21:30 en de zaterdag van 9:00-13:30


Rachel Buitenhuis

Rachel Buitenhuis is nog bezig met haar laatste specialisatiejaar op het ROC Mondriaan in Den Haag.
Op vrijdag zal zij assisteren in de behandelingen. Ook is zij nagelstyliste.

Op dinsdag en vrijdag werkt zij in de salon van 18:30-21:30 en regelmatig op zaterdag van 9:00-13:30 uur.

Rachel is een open, persoonlijke en vriendelijke dame die goed is in haar vak.


Tiffany Visser

Vanaf september 2019 is Tiffany onze stagiaire. Zij volgt haar opleiding op het MBO Rijnland College in Leiden. Ze is nu basis schoonheidsspecialiste en volgt de extra opleiding met specialisaties zoals bindweefsel en acné. Ze is vriendelijk, vrolijk en leergierig en zal ons bijstaan in de behandelingen. Ook kan zij UV shellac behandelingen uitvoeren.

Ze loopt stage bij ons op dinsdag en zaterdag.

partner-logo01
provoet
nouvital-logo-wit
maluwilz-wit
cnd-logo-wit-klein