Maak kennis met onze specialistes:

Linda Boersma-Balk

Linda Boersma-Balk is per januari 2016 de eigenaresse van de Schoonheids- en pedicuresalon en woont boven het pand met haar gezin.
Tijdens haar opleiding als schoonheidsspecialiste in 2004 is zij destijds bij Anneke Takes -van wie zij de salon heeft overgenomen- als stagiair begonnen. Zij heeft na haar basisopleiding een specialisatieopleiding gevolgd met opleidingen als acné, lymfedrainage, bindweefselmassage, shiatsu en voetreflex. Tevens beschikt zij over de opleiding pedicure en diabetische voet en heeft zij meerdere onderdelen van het medisch pedicure traject afgerond. Ook heeft zij een periode werkzaamheden als assessor/ examinator bij de ROC opleidingen schoonheidsspecialiste voor niveau 3 en 4 gedaan. Zij volgt regelmatig cursussen om alles up to date te houden. Bij specifieke huidproblemen heeft zij genoeg kennis in huis om u te adviseren en te behandelen. Linda voert ook de nieuwste behandeling Cryopen uit.

Als het gaat om een fijne en professionele behandeling kunt u het beste naar Linda vragen.


Kelly Dobbe

Kelly is na haar stageperiode fulltime in dienst gekomen als allround schoonheidsspecialiste en pedicure. Kelly is één van de meest gespecialiseerde medewerkers die wij in dienst hebben. Haar niveau 4 opleiding heeft zij met succes gevolgd. Ze volgde de Wimperlifting opleiding van Elleebana en heeft Henna Brows afgerond. Sinds augustus 2019 kan zij ook permanente make up voor de wenkbrauwen zetten met Ombre Powder Brows effect. Kelly is ook nagelstyliste en een zeer kundige pedicure.

Voor een ontspannen massage, mooie verzorgde wenkbrauwen of een gezellige behandeling bent u bij Kelly op uw plek.


Vanessa van Schaik

Vanessa van Schaik is in dienst vanaf juli 2016 en versterkt ons team voor 20 uur in de week. Nadat zij in meerdere grote salons heeft gewerkt is ze voor onze salon een perfecte aanvulling. Met haar ervaring weet ze precies wat u nodig heeft. Ze werkt zowel als schoonheidsspecialiste en pedicure en is gespecialiseerd in voetreflex en lashlift.

Ook is ze nagelstyliste. Vanessa is onze topper qua massages. Met haar vrolijke, rustige en professionele uitstraling zal ze samen met u de juiste behandeling kiezen.


Rachel Buitenhuis

Rachel Buitenhuis is na haar stage periode in dienst gekomen als allround schoonheidsspecialiste. Zij heeft de specialisaties shiatsu en bindweefsel afgerond.
Ook is zij nagelstyliste en masseuse. Met een aantal jaar ervaring in het vak en haar vriendelijke open houding zal zij elke klant ontvangen alsof het de Koning of Koningin zelf is!

Rachel is goed in haar vak en u bent dan ook bij haar prima op haar plek voor en relax- of huid verbeterende behandeling.


Laurine Louws

Sinds september 2021 is Laurine bij ons in dienst gekomen. Zij heeft zich bewezen als schoonheidsspecialiste, en vanaf medio 2022 ook als pedicure. Laurine is nauwkeurig en kundig,  Het zal u aan niets ontbreken tijdens de behandeling. Ook is zij nagelstyliste en masseuse.

Laurine is een vrolijke en lieve specialiste die ons team een paar dagen per week versterkt.