Biopeeling actie maand april/mei!

Lashlift actie maand april/mei!

Lenterarragement:

————————————————————————————————————————————

Nano needling 

 

Een behandeling van 60 minuten waarbij huidverbetering en ontspanning in één behandeling zijn verwerkt.
Onze nano-needling behandeling lijkt sterkt op de microneedling behandeling, maar zónder dat er microkanaaltjes in de huid worden gemaakt.

Omdat microneedling met zon wordt afgeraden hebben wij de nano-needling behandeling als arrangement voor de lente.
Door de puntjes die het nano-kopstuk bevat, zorgen ze ervoor dat de huid gestimuleerd wordt om collagene en elastine vezels aan te maken.

Samen met het Aqua Recover Hyaluron + serum geeft dit de huid een stralende teint, die nog even doorwerkt na de behandeling.

  • Reiniging
  • Enzymatische Peeling,
  • Nano Needling inclusief Aqua Recover Serum
  • Gezichtsmassage met verzorgende olie
  • Hyaluronic Active + Masker.
  • Dag of nacht verzorging

Duur: 60 min

 

————————————————————————————————————————————

 

Fruitzuurbehandeling! 

De prachtige behandeling van ons merk Salonnepro SPA
Een fruitzuurpeeling is een behandeling waarin met verschillende peelings gewerkt kan worden (glycol, saliciyl, lactaat) om beschadigde dode huidcellen te verwijderen. De peeling lost de “kit” substantie tussen de dode huidcellen op waardoor deze los komen te liggen. Als de dode huidcellen verwijderd worden dan komt er een nieuwe huidlaag te voorschijn, deze huidlaag is gladder, egaler van teint en voller. Een milde vorm van anti-aging dus, uw huid ziet er echt mooier en stralender uit.
Voor de mensen die een extra anti-age boost willen hebben wij de Microneedling + kuur: Een combinatie tussen microneedling en fruitzuurbehandelingen.
Een fruitzuurpeeling is bedoelt voor grove poriën, hyperpigmentatie, acné, grauwe huid en veel verstopte poriën.

 

 

————————————————————————————————————————————–

Ombré Brows

Dit is de nieuwste hype op het gebied van de wenkbrauwen. Dit is een semi permanente make-up techniek die een mooie poeder effect geeft in de wenkbrauwen. Met deze techniek lijkt het alsof u de wenkbrauwen heeft getekend met een poeder. Bij deze techniek zorgen we ervoor dat de wenkbrauwen in “ombré” overloopt. Dat betekend dat de voorkant van de wenkbrauw een mooi zachte schaduw heeft die uitloopt naar een wat donkerdere strakke achterkant. Dit resultaat blijft 1 tot 2 jaar zitten en kan bijgewerkt worden na verloop van tijd.

Deze behandeling is alleen bij Kelly onze wimper-wenkbrauwspecialist te boeken!

Prijs: € 285,-

Duur: 180 min