Boek nu de zomer in onze salon!
Een vleugje citroen, een vitamine bom voor uw gezicht en een fijne scrub en massage voor handen en voeten in één arrangement.

boek nu online onder seizoensarrangement!

———————————————————————————————-

 

 

 

Fruitzuurbehandeling! 


De prachtige behandeling van ons merk Salonnepro SPA
Een fruitzuurpeeling is een behandeling waarin met verschillende peelings gewerkt kan worden (glycol, saliciyl, lactaat) om beschadigde dode huidcellen te verwijderen. De peeling lost de “kit” substantie tussen de dode huidcellen op waardoor deze los komen te liggen. Als de dode huidcellen verwijderd worden dan komt er een nieuwe huidlaag te voorschijn, deze huidlaag is gladder, egaler van teint en voller. Een milde vorm van anti-aging dus, uw huid ziet er echt mooier en stralender uit.
Voor de mensen die een extra anti-age boost willen hebben wij de Microneedling + kuur: Een combinatie tussen microneedling en fruitzuurbehandelingen.
Deze behandeling kan alleen als kuur geboekt worden.
Een fruitzuurpeeling is bedoelt voor grove poriën, hyperpigmentatie, acné, grauwe huid en veel verstopte poriën.
Prijs: 59.50
kuurprijs (4 keer): €210
Duur: 30-45 min 

 

 

Ombré Brows

Dit is de nieuwste hype op het gebied van de wenkbrauwen. Dit is een semi permanente make-up techniek die een mooie poeder effect geeft in de wenkbrauwen. Met deze techniek lijkt het alsof u de wenkbrauwen heeft getekend met een poeder. Bij deze techniek zorgen we ervoor dat de wenkbrauwen in “ombré” overloopt. Dat betekend dat de voorkant van de wenkbrauw een mooi zachte schaduw heeft die uitloopt naar een wat donkerdere strakke achterkant. Dit resultaat blijft 1 tot 2 jaar zitten en kan bijgewerkt worden na verloop van tijd.

Deze behandeling is alleen bij Kelly onze wimper-wenkbrauwspecialist te boeken!

Prijs: €250,-
Duur: 180 min

     

 

 

 

 

 


Nano dermabrasie, een vochtboost voor uw huid

Heeft uw huid een oppepper nodig?  Voelt de huid ruw, vaal, niet goed doorbloed?

Kies dan voor onze nano-dermabrasie behandeling. Deze korte behandeling van drie kwartier is een dermabrasiebehandeling waarbij de dode huidcellen verwijderd worden en uw huid door middel van een sterk anti-age en vochtserum een enorme boost krijgt. Een speciaal masker zorgt nog voor intense hydratatie.

Uw huid is niet rood en niet gevoelig maar straalt weer en geeft een strak en stralend aangezicht.

Prijs: €49.95
Duur: 45 min

partner-logo01
provoet
nouvital-logo-wit
maluwilz-wit
cnd-logo-wit-klein